top of page

Fra serien: "Hva har skjedd i ditt liv siden du ble uteksaminert fra RHEMA?"

Det er mange ting som har skjedd siden jeg ble uteksaminert fra RHEMA Bible Training Center i Tulsa, USA.

Tiden går fort og det har allerede gått 13 år siden vi kom hjem til Norge.

Jeg, min mann og de 3 yngste barna våre, flyttet tilbake til Norge i 2010.

De to eldste ble tilbake i Tulsa for å gjøre ferdig bibelskolen.

Min mann og jeg var nettopp ferdig med Graduation og klar for å reise hjem til Osterøy for å være nær familie og venner - og for å ta fatt på leder-oppgaven i Connection Gospel Outreach. En menighet som vi selv hadde startet.

Dette var noe vi gledet oss til og som er i dag er en stor del av livene våre.

Det som var viktig for oss var å være der som Gud kaller oss til å være.


Mye skjedde i løpet av noen få år. Familien vokste☺

Menigheten vokste og i 2015 flyttet menigheten til ett større lokale.

Høsten 2015 ble jeg og min mann involvert i RHEMA Norge noe som var spennende og veldig kjekt. Det å se at så mange mennesker var interessert i å tilegne seg kunnskap og vokse i troen var inspirerende. Det å få være med på å se at liv blir forvandlet når Ordet får plass i menneskers liv er veldig givende.


Det som virkelig satte sine spor i meg etter at jeg hadde gått på RHEMA, var å oppleve hvor viktig det er å kjenne Ordet og la det få dype røtter i oss. Det å meditere på Ordet. At du alltid kommer tilbake til Ordet og spør deg selv: Hva står det i Ordet?

Hva sier bibelen? Bibelen må få siste ordet i alle situasjoner. Vi har hatt mange utfordringer i løpet av disse årene, men det er godt å vite at vi tilhører en levende Gud som er for oss, som er der og som står bak Sitt Ord. Dette har vært en styrke og det er en sannhet som har hjulpet oss i hverdagen.


Årene går fort og vi kjenner på en stor takknemlighet.

Nå er alle barna gifte og vi har pr. i dag 8 barnebarn. Vi er rikt velsignet.

Jeg er fortsatt aktiv i menigheten vår Connection.


Høsten 2022 startet vi i RHEMA et RHEMA Hybrid Program online.

Vi er med på å bringe Guds Ord rett hjem til menneskene. Dette er også en utrolig fin måte å drive bibelskole på og vi ser at når mennesker tar til seg Ordet, kommer forandringen. Dette er veldig oppmuntrende å se.

Guds Ord gir forandring!


I dag er vår familie spredt rundt omkring i verden.


Jeg trives enormt godt å være sammen med stor- familien min, menigheten, venner og det å bli kjent med nye mennesker. Jeg er i stor forventning til hva Gud skal gjøre i fremtiden.

Gud er alltid god og Han har gode planer for deg og meg!

Comments


bottom of page