top of page

3 grunner til å gå på bibelskole

Å vurdere å gå på bibelskole kan være overveldende. Det er mange ting å tenke på, som for eksempel timeplan og budsjett. Men først lurer du kanskje på hva bibelskole kan tilby deg, og hvordan det kan forandre i livet ditt.


Her er tre grunner til å gå på bibelskole:

1. Få en bedre forståelse av Bibelen.

Når du går på en skole med fokus på undervisning av Guds Ord, får du mulighet til å lære fra dyktige og erfarne lærere; menn og kvinner som ofte har brukt mange år på å studere Guds Ord. Dette er en stor fordel for elevene, som kan lære svært mye fra dem.

RHEMA Bible Training Center (RBTC) er en skole som er annerledes enn andre! I klassene våre får du oppleve Den Hellige Ånds nærvær mens du vokser i tro og i kjennskap til Guds Ord. Måten vi kombinerer praktisk og åndelig trening på bygger en sterk, bibelsk grunnvoll, og gjør deg istand til å anvende sannhetene fra Guds ord i ditt personlige liv.


2. Voks i et fellesskap av andre troende

Det har aldri vært meningen at man skulle leve kristenlivet alene. Når du går på bibelskole, får du mulighet til å bygge relasjoner med andre kristne som også lengter etter å lære mer om Guds Ord. Disse relasjonene blir ofte til livsvarige fellesskap som hjelper deg til å vokse også langt inn i framtiden.


Å vokse i et fellesskap er noe RHEMAs bibelskoler fokuserer sterkt på – både i og utenfor klasserommet. Læreplanen vår inkluderer prosjekter og praktiske oppgaver der du samarbeider med andre elever og menigheter. Og enten det er gjennom Zoom-møter eller undervisning der elevene møtes i klasserommet, på RBTC får du mulighet til å lære og vokse sammen med andre mennesker fra hele landet og regionen.

3. Finn hensikten med ditt liv.

Gud har gitt deg gaver og talenter som kan berike både menigheten og andre menneskers liv. Noe av det viktigste du kan lære som kristen er å finne ut hva disse gavene og talentene er, slik at du kan bruke dem til Guds ære. RHEMA er en bibelskole som hjelper elevene til å oppdage, utvikle og vokse i sine Gud-gitte gaver. Dersom du blir elev på RHEMA, vil du bli mer utrustet som troende, og gjort istand til å utføre det som Gud har kalt deg til å gjøre!

“Tiden på RHEMA var med på å gjøre Bibelen levende for meg i hverdagen. Etterhvert som jeg fikk bedre forståelse for Guds Ord, ble jeg istand til å oppdage Hans hensikt og plan for meg. ” - Steve Speer


Om du ønsker å ta et steg for å forstå Bibelen bedre, bli en del av et fellesskap og finne din hensikt i livet, søk på RHEMA bibelskole i dag!

Har du spørsmål om hvordan det kan være mulig for deg å bli med på denne reisen? Her er 3 steg til hvordan du kan delta på bibelskole mens du har fulltidsjobb.

Kommentarer


bottom of page